Inge Land

Nieuw Aanbod

SYSTEMISCHE SUPERVISIEGROEP
Zie voor data systemische supervisiegroep/ AGENDA

Als therapeut, coach of trainer staan we, in onze relatie met een cliënt of groepen, er regelmatig alleen voor. Wat doen we als we vastlopen, ons onvrij voelen, er tegen op zien? Wat speelt er en hoe vragen we hulp als we bv. te maken krijgen met overdracht en tegenoverdracht? We resoneren immers op het veld van de cliënt en de groep. En die wil geholpen worden en wij worden uitgenodigd en verleid tot helpen en oplossen. Soms raak je ingezogen. Op wiens plek ben je per ongeluk terecht gekomen? Wat is eigenlijk je goede plek als coach in dit systeem? Wat is voor deze cliënt nu nodig en wat zie je misschien niet? Een systemische benadering en ervaring met opstellingen verbreden ondersteunen en inspireren. En verzoenen met iedere fase van het proces; van de cliënt én van onszelf.

In intervisie steun je elkaar, in supervisie met gelijkgestemden leer je van een senior. Inge is één van Nederlands meest vooraanstaande systemische opstellers en coaches. Zij vat haar manier van werken als volgt samen: 'Door fenomenologisch waar te nemen vallen me andere dingen op, zie ik de levensvragen in een groter verband en worden nieuwe invalshoeken geboren. Met als gevolg dat we de grote stroom van het leven weer toelaten en ons eigen leven weer mogen omarmen'.

Werk je als therapeut, coach of trainer en wil je het systemisch werk meer integreren? En zou je graag willen deelnemen aan een doorlopende supervisie groep? Dan heb je nu de mogelijkheid om casuïstiek vanuit je eigen praktijk in te brengen. Zie voor data en kosten de agenda.

Aanmelding en informatie:
Roeland van Niele
De Vuurvlieg
024 679 49 03
info@devuurvlieg.nl
https://www.devuurvlieg.nl/supervisie.


OPSTELLINGEN-MIDDAG VOOR OUDERS MET VRAGEN OVER HUN KIND

Een workshop speciaal voor ouders (of verzorgers), die een vraag hebben over hun kind. Het kind mag, maar hoeft niet zélf aanwezig te zijn bij deze middag. Zie voor data en kosten de agenda.


JAARTRAJECT

Je kiest ervoor om in één jaar 3 of 5 gesprekken met mij te hebben die je ondersteunen in je proces. De gesprekken zijn onafhankelijk van de waan van de dag. Je hoeft niet een vraag of probleem te hebben. We staan samen stil bij wat er speelt, in de relatie met je zelf, met het leven, je werk, je bezieling. Een vinger aan de pols, een ondersteuning en verdieping. Daarin kun je kiezen om ook een Familieopstellingen workshop te volgen die je proces kan verdiepen.

Je beschouwt of neemt mij voor dat jaar als mentor, begeleider. Na een jaar kijk je of je dat opnieuw wilt.