Inge Land

Nieuw Aanbod

Jaartraject.

 

Je kiest ervoor om in één jaar 5 gesprekken met mij te hebben die je ondersteunen in je proces. De gesprekken zijn onafhankelijk van de waan van de dag. Je hoeft niet een vraag of probleem te hebben. We staan samen stil bij wat er speelt, in de relatie met je zelf, met het leven, je werk, je bezieling. Een vinger aan de pols, een ondersteuning en verdieping. Daarin kun je kiezen om ook een Familieopstellingen workshop te volgen die je proces kan verdiepen.

Je beschouwd of neemt mij voor dat jaar als mentor, begeleider. Na een jaar kijk je of je dat opnieuw wilt. 

Kosten: €500, inclusief een opstelling: €760. 

Aan te raden is om de data vooraf in te plannen.

Eendaagse Workshop: LIP voor Paren

Sinds 2018 bied  ik regelmatig een eendaagse workshop levensintegratie opstelling voor levenspartners aan: LIP voor paren.
In een relatie komen de twee individuele levensstromen samen én twee levenspotenties. We kijken daarin naar de individuele en gezamenlijke levensgeschiedenis, het individuele potentieel en het gezamenlijke potentieel. Twee perspectieven komen samen. Hoe ben je zo geworden als je nu bent door de ervaringen uit het verleden alleen en samen en waar wil je naar toe groeien? Wat roept jou, jullie??

Begeleiding: Inge Land

Datum: 13-04-2019
Begintijd:
9.30 uur, eindtijd tussen 17.00 en 18.00 uur afhankelijk hoe de opstellingen lopen. 
Kosten: €150,-  per persoon inclusief lunch, koffie en thee. 
Plaats: De Vuurvlieg, 2de Oude Heselaan 179a

Aanmelden voor de workshops: Via het inschrijfformulier op deze website of via het secretariaat 024-3788738, bereikbaar van maandag t/m woensdag tussen 9.00 en 13.00 uur