Inge Land

Nieuw en verwijsmogelijkheden

Als ervaren psychotherapeut en pionier in Familieopstellingen in Nederland heb ik sinds 2000 met grote regelmaat familieopstellingen aangeboden en ben actief als opleider binnen opleidingen. Mijn eigen aanbod in workshops loopt tot eind augustus 2021. Op verzoek kom ik graag in een zelfgevormde groep of opleiding. Naast Familieopstellingen heb ik in 2016 Levens Integratie Opstellingen (LIP) in Nederland geïntroduceerd en bied dat ook aan. Zie voor recente informatie de Lente Nieuwsbrief 2021. 

Overweegt u een Individuele Familieopstellingen, wilt u een eenmalige consultatie , een verdiepend gesprek/coaching of een jaartraject wat bestaat uit 5 gesprekken per jaar, stuur dan een mailtje naar info@ingeland.nl. of spreek een boodschap in op het antwoordapparaat. Psychotherapie en langere coaching trajecten zijn bij mij verleden tijd, daarvoor verwijs ik naar collega's, zie hieronder.

Systemische Groepssupervisie 

De workshop Systemische Groepssupervisie is op 17 september 2020 begonnen. Een nieuwe groep start in september op een woensdagmiddag 1 keer per maand. Data worden binnenkort bekend gemaakt. Voor meer informatie zie het kopje aanbod. Je kunt je aanmelden bij roeland.vanniele@yahoo.com

Financiën

Sinds mijn nieuwe werkplek is er ruimte voor aanpassingen als de kosten een bezwaar zijn. In 1980 begon ik met een idealistisch honorarium wat bepaald werd door wat wij als gezin nodig hadden. Daarna heb ik mijn honorarium aangepast aan de normen van mijn beroepsgroep als BIG psychotherapeut. Nu kies ik voor een middenweg waarbij ik rekening houd met mijn beroepsgroep, de inkomenssituatie van de cliënt én of zijn /haar werkgever betaalt.

Consult van een uur: €145 / €115 / €75 voor zelf betalende cliënten. Indien door de werkgever wordt betaald geldt het hoogste tarief.

Familieopstelling individueel: €225 / €175 / €100. voor zelf betalende cliënten. Indien door de werkgever wordt betaald geldt het hoogste tarief.

Collega's waar ik naar verwijs

Ik bied geen therapie en/of langere trajecten aan. Daarvoor verwijs ik je graag naar:

Ingrid Vlemmings: www.ingridvlemmings.nl  Familieopstellingen, haptonoom. Praktijk "leven met wat is". Nieuwegein

Pyta van de Weg: www.pytavandeweg.nl  Velp en Duiven,  Voor: individuele therapie, systemische coaching, coaching op hartcoherentie en sparringpartner voor leidinggevenden.

Roeland van Niele: www.therapie-roelandvanniele.nl  Nijmegen,   Voor: individuele coaching en therapie.

Frans Kampshoff: www.franskampshoff.nl  Gennep,   Voor: individuele therapie en relatie en gezinstherapie.

Rob Holdrinet: www.robholdrinet.nl  Nijmegen,   Voor: individuele therapie en relatietherapie.

Tonny Sikkeswww.tonnysikkes.nl,  Zutphen,  Voor: individuele begeleiding, ademtherapie, hartcoherentie, mindfulness.

Elly te Brake : www.ellytebrake.nl Bussum, Voor Familieopstellingen en psychotherapie.