Inge Land

Nieuw en verwijsmogelijkheden

De workshop van 18 en 19 december is geannuleerd. De praktijk is gesloten vanaf 23 december 2020 tot 6 december 2021. Vanaf 6 januari kunt u voor individuele consulten en opstellingen weer een afspraak maken.

Als ervaren psychotherapeut en pionier in Familieopstellingen in Nederland heb ik sinds 2000 met grote regelmaat familieopstellingen aangeboden. Mijn huidige aanbod vindt u onder Familieopstellingen. In 2016 heb ik de Levens Integratie Opstellingen van Wilfried Nelles (LIP) in Nederland geintroduceerd. Al vele jaren ben ik actief als 'opleider opsteller' binnen opleidingen en zelf georganiseerde groepen.

U kunt een afspraak maken voor een individuele Familieopstellingen, consultatiegesprekken, korte coaching of een verdiepend gesprek door een mailtje te sturen naar info@ingeland.nl. of een boodschap in te spreken op het antwoordapparaat. Psychotherapie en langere coachingstrajecten zijn bij mij verleden tijd, daarvoor verwijs ik naar collega's, zie hieronder.

Systemische Groepssupervisie 

De workshop Systemische Groepssupervisie is op 17 september 's avonds begonnen. Voor meer informatie zie het kopje aanbod. Je kunt je aanmelden bij roeland.vanniele@yahoo.com. Een nieuwe groep start in eind augustus of september 2021 op een middag.

 

Financiën

Sinds mijn nieuwe werkplek is er ruimte voor aanpassingen als de kosten een bezwaar zijn. In 1980 begon ik met een idealistisch honorarium wat bepaald werd door wat wij als gezin nodig hadden. Daarna heb ik mijn honorarium aangepast aan de normen van mijn beroepsgroep als BIG psychotherapeut. Nu kies ik voor een middenweg waarbij ik rekening houd met mijn beroepsgroep, de inkomenssituatie van de cliënt én of zijn /haar werkgever betaalt.

Consult van een uur: €145 / €115 / €75 voor zelf betalende cliënten.  Indien door de werkgever wordt betaald gelden andere tarieven

Familieopstelling individueel: €225 / €175 / €100. voor zelf betalende cliënten. Indien door de werkgever wordt betaald gelden andere tarieven.

Collega's waar ik naar verwijs

Ik bied geen therapie en/of langere trajecten aan. Daarvoor verwijs ik je graag naar:

Pyta van de Weg: www.pytavandeweg.nl  Velp en Duiven,  Voor: individuele therapie, systemische coaching, coaching op hartcoherentie en sparringpartner voor leidinggevenden.

Roeland van Niele: www.therapie-roelandvanniele.nl  Nijmegen,   Voor: individuele coaching en therapie.

Frans Kampshoff: www.franskampshoff.nl  Gennep,   Voor: individuele therapie en relatie en gezinstherapie.

Rob Holdrinet: www.robholdrinet.nl  Nijmegen,   Voor: individuele therapie en relatietherapie.

Tonny Sikkes:  www.tonnysikkes.nl,  Zutphen,  Voor: individuele begeleiding, ademtherapie, hartcoherentie, mindfulness.