Inge Land

Inschrijven workshops

Met uw inschrijving bevestigt u tevens dat u akkoord gaat met onze algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden van toepassing op inschrijving en aanmelding

Privacy Verklaring
Vanaf 25 mei 2018 is de "Algemene Verordening Gegevensbescherming" (AVG)  van toepassing. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel je persoonsgegevens nog beter te beschermen. In de Privacy verklaring die je “hier” kunt lezen staat welke persoonsgegevens waar worden gebruikt, voor welke doeleinden en hoelang ze worden bewaard.

Inschrijving
Inschrijving voor een van onze workshops geschiedt door het inschrijfformulier volledig ingevuld aan ons te retourneren en 't hele cursusgeld of  't inschrijvingsbedrag van €45 over te maken.

Annuleringsvoorwaarden:
Tot 2 weken voor aanvang van de workshop ontvangt u het cursusgeld minus € 45,-retour of u betaald €45,- annuleringskosten als het cursusgeld nog niet is voldaan.  Meldt u zich daarna af, dan blijft u het volledige workshopbedrag verschuldigd. De reden waarom u afbelt is hierop niet van invloed. Vervanging door iemand anders is in overleg altijd mogelijk. 

Bent u op dit moment in psychotherapie dan hebt u uw deelname aan een van onze workshops met uw therapeut besproken.
Hebt u twijfels of vragen over deelname, neem dan telefonisch contact op. U kunt ook een afspraak maken voor een consult over uw deelname of over een persoonlijke vraag.