Inge Land

Inschrijven workshops

Door een aanbetaling van €45 of het cursusbedrag over te maken op rekeningnummer NL46 TRIO 0254 8231 57 tnv Psychologenpraktijk Inge Land bevestig je je inschrijvingen en ga je tevens akkoord met onze algemene voorwaarden.

Algemene voorwaarden van toepassing op inschrijving en aanmelding

Privacy Verklaring
Vanaf 25 mei 2018 is de "Algemene Verordening Gegevensbescherming" (AVG) van toepassing. De AVG bevat nieuwe privacyregels met als belangrijkste doel je persoonsgegevens nog beter te beschermen. In de Privacy verklaring die je “hier” kunt lezen staat welke persoonsgegevens waar worden gebruikt, voor welke doeleinden en hoelang ze worden bewaard.

Inschrijving
Inschrijving voor een van onze workshops geschiedt door het inschrijfformulier volledig ingevuld aan ons te retourneren en 't hele cursusgeld of 't inschrijvingsbedrag van €45 over te maken.

Annuleringsvoorwaarden:
Tot 2 weken voor aanvang van de workshop ontvang je het cursusgeld minus € 45,-retour of je betaalt €45,- annuleringskosten als het cursusgeld nog niet is voldaan. Meld je je daarna af, dan blijf je het volledige workshopbedrag verschuldigd. De reden waarom je afbelt is hierop niet van invloed. Vervanging door iemand anders is in overleg altijd mogelijk. 

Ben je op dit moment in psychotherapie dan heb je jouw deelname aan een van onze workshops met je therapeut besproken.
Heb je twijfels of vragen over deelname, neem dan telefonisch contact op. Je kunt ook een afspraak maken voor een consult over je deelname of over een persoonlijke vraag.